Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Noutăţi aduse de Salonul Auto de la Geneva

    Vă propun să vedeţi câteva dintre noutăţile auto care vor fi prezentate în cadrul Salonului Auto de la Geneva care se va desfăşura în perioada 3 - 11 martie. Modelele care vor fi prezentate aici sunt alese aleatoriu deoarece vor fi prezentate multe noutăţi auto.
   Încep prezentarea cu un kit de tuning pentru BMW Seria 5 care va fi lansat de compania de tuning Kelleners care include un pachet de tuning exterior, unul interior şi un pachet de tuning pentru motor care măreşte puterea dezvoltată de motor cu aproximativ 20 la sută, variind de versiunea autoturismului căruia i se aplică modificările.



   Un alt model care va fi prezentat în cadrul salonului este noul model Gumpert Tornante care are planuri mari, adică dezvoltă 700 de cai putere, este uşor din punct de vedere al masei şi are de gând să bată pe circuit Veyron SS, precedentul model Apollo reuşind să bată pe circuit doar modelul Veyron.
   O altă prezentare va veni din partea companiei Toyota care va lansa un nou model Yaris care este propulsat de un motor hibrid, noul Yaris fiind doar un concept, nefiind destinat producţiei de serie. Pe lângă Yaris, Toyota va prezenta o nouă versiune a conceptului FT-86 care va fi prezentat în versiunea de producţie de serie în cadrul Salonului Auto de la Tokyo care va avea loc în noiembrie, japonezii prezentând presei doar un teaser al conceptului.


   Volkswagen se prezintă în cadrul salonului cu un nou Tiguan, facelift, care are ca rol înlocuirea neplăcerilor cauzate de vechiul model fanilor firmei.

   Noul Porsche Boxster S Black Edition va fi prezentat la Geneva şi dispune de noi pachete opţionale, unele noi modificări suferite de motor şi alte sisteme de siguranţă prin care firma Porsche s-a făcut remarcată în lumea auto.
    Alte modele de autoturisme care vor fi lansate în cadrul Salonului Auto de la Geneva sunt: Renault Wind Gordini şi Lamborghini Aventador .
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu