Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 1)

    M-am gândit că mulţi dintre voi mai jucaţi uneori în timpul liber câte un joculeţ, aşa doar ca să mai treacă puţin timpul. Recunosc, aşa îmi pierd timpul uneori şi chiar timpul în care sunt solicitat sau trebuie să fac alte lucruri.
    Trecând peste toate acestea, navigând pe net am găsit un joc interesant. El se numeşte taxi driver 3d, jocul te "întruchipează" pe tine, jucătorul, ca taximetrist, deci jocul este un fel de "taxi simulator" dacă îl pot numi aşa.
    În joc trebuie să câştigi bani din transportul clienţilor dintr-un punct în altul. Pe drum sunt bonusuri ce constau în bani care te ajută să îţi strângi o mică avere. Jocul încearcă să imite realitatea, ceea ce reuşeşte să şi facă deoarece taxiul pe care îl conduci se strică dacă abuzezi de el se strică şi astfel trebuie să cauţi şi să colectezi trusa de service pentru a-ţi repara taxiul.
    Acest joc poate fi jucat de către orice persoană deoarece te introduce într-o lume virtuală a oraşului, unde poţi conduce, poţi face bani, te poţi deconecta de lumea reală şi eventual, dacă ai o vârstă mai mică,  te poate ajuta în exersarea unei viitoare meserii de taximetrist. M-am jucat cu bucurie acest aducându-mi aminte de seria de filme Taxi Driver, filme pe care le-am văzut de mai multe ori cu foarte multă plăcere.
   Vă pot sugera cu plăcere seria de jocuri 3d şi vă garantez plăcerea de a vă deconecta de la lumea reală, cu probleme şi a vă conecta la o lume virtuală în care totul este perfect, pentru ca apoi să reveniţi la grijile cotidiene cu noi forţe şi puteri pentru a le înfrunta.
    Aici se termină primul episod din seria "Jocuri cu maşini" care va fi prezentată pe Mas Tun şi care sper că vă va ajuta să vă regăsiţi "apetitul" pentru jocuri, joculeţe şi altele. Numai bine până la următoarea postare!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu