Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Lamborghini Aventador

    Compania Lamborghini a confirmat oficial că în cadrul Salonului Auto de la Geneva va fi prezentat urmaşul modelului Murcielago care va fi echipat cu un motor V12 care dezvoltă 700 de cai putere. Modelul nu se ştie ce nume va primi, Aventador fiind denumirea neoficială dată de fanii Lamborghini.
    Lamborghini pe lângă confirmarea că va fi prezentat un nou model care va fi produs în serie au prezentat şi nişte poze cu suspensia viitorului model. Suspensia spate este asemănătoare cu suspensia care se foloseşte şi pe maşinile de Formula 1, adică amortizoarele sunt montate pe caroserie, fiind amplasate tansversal, forţele transmisându-se de la roată la amortizoare printr-o serie de bielete.
   Sistemul de frânare este compus din elemente ceramice şi din fibră de carbon.
   Lamborghini este primul constructor de automobile care foloseşte sistemul de suspensii împrumutat de pe maşinile care rulează în cursele de Formula 1 pentru un model de serie. Sistemul de suspensie respectiv este montat şi pe modelele Ferrari F50 şi Ferrari Enzo, dar acestea nu au fost modele de serie, ci au fost produse în serie limitată.

   Garda la sol a modelului poate fi ajustată cu 40 de milimetri cu ajutorul unei suspensii hidraulice speciale. Această ajustare care poate fi făcută gărzii la sol are scopul ca maşina să treacă unele obstacole fără a se produce pagube.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu