Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 2)

    V-am prezentat într-un post anterior un joc în care trebuia să plimbi oameni în schimbul banilor, adică erai taximetrist sau taximetristă.
   Acum vă propun un joc în care faci curse cu maşini sportive. În acest joc tu conduci un Mercedes, cea mai bună, sportivă şi puternică maşină din acest joc. Singura problemă pe care o întâmpini este că tu porneşti mai târziu decât ceilalţi participanţi la cursă, exact ca şi cum înaintea cursei ar fi fost un pole position unde tu nu ai obţinut o poziţie favorabilă, dar poţi recupera dezavantajul folosindu-te de maşina ta puternică.
   O altă problemă ar fi că tu, cel care conduci maşina cea puternică, trebuie să ocoleşti obstacolele din drumul tău, aceste obstacole fiind maşini care trebuie ocolite deoarece cursa se desfăşoară pe o autostradă care este aglomerată.
   Victoria ta în acest joc depinde de stilul în care tu conduci maşina. Dacă eşti atent la trafic poţi câştiga cu uşurinţă cursa, dar dacă doreşti doar să atingi viteza maximă, victoria este pusă în pericol deoarece în acest joc îţi trebuie o oarecare tactică, nu mult prea importantă sau solicitantă, dar dacă vrei să câştigi trebuie să fii puţin atent.
   Ca să câştig această cursă, sincer, mi-a trebuit ceva timp deoarece cum am explicat mai sus, îmi lipsea atenţia şi doream doar să ajung la viteze cât mai mari, fără să îmi treacă prin cap gândul victoriei.
   Puteţi încerca mai multe jocuri cu maşini sportive pe care le recomand deoarece le-am jucat cu plăcere şi am găsit locul potrivit unde îmi pot pierde timpul liber.
    Numai bine până la următoarea postare! Vă aştept să citiţi postul în care va fi prezentat cel de-al treilea episod din "Jocuri cu maşini" de pe Mas Tun.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu