Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Brabus Eco PowerXtra D6S Euro 6

    Compania de tuning Brabus a dezvoltat în premieră pentru lumea auto un kit de tuning pentru modelul Mercedes S350 CDI care respectă normele de poluare Euro 6. Maşinile care respectă normele Euro 6 sunt singurele autoturisme care în România nu sunt nevoite să plătească taxa de poluare, bineînţeles pe lângă autoturismele care folosesc tehnologii de propulsie hibride sau electrice.
   În ceea ce priveşte reducerea emisiilor de dioxid de carbon se aştepta o scădere a puterii care va fi dezvoltată de motor, dar nu este aşa, puterea a crescut de la 258 de cai putere la 313 cai putere, iar cuplul motorului a crescut de la 620 la 690 de Nm. 
   Acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră se face în 6,5 secunde, cu 0,5 secunde mai puţin decât modelul de serie.
    Întregul kit pentru Mercedes S350 CDI a primit denumirea Brabus Eco PowerXtra D6S, kitul fiind disponibil şi pentru modelul CLS 350 CDI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu