Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Renault Wind Gordini

    Renault Wind va primi o versiune specială produsă de firma de tuning Gordini.
    Noul Wind Gordini este disponibil în celebra culoare Malta Blue şi are cele două linii specifice firmei Gordini. Interiorul maşinii este este îmbrăcat în piele neagră şi piele albastră, cu unele inserţii argintii. Exteriorul include un set de jante albastre de 17 inci, plafonul este vopsit în negru lucios, iar oglinzile în Glacier White.
    Maşina este propulsată de aceleaşi motoare care sunt montate şi pe modelele de bază care sunt vândute de Renault. Unul dintre cele două propulsare este de 1,2 litri care dezvoltă 100 de cai putere şi un alt propulsor ceva mai sportiv de 1,6 litri care dezvoltă 133 de cai putere.
    Noul Wind va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva care se desfăşoară în perioada 3 - 11 martie a acestui an.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu