Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Tata Nano va fi disponibilă în România

    Cea mai ieftină maşină din lume ar putea ajunge şi în România la începutul anului viitor.
    Compania Tata a prezentat în anul 2009 un concept care poartă numele Nano Europa Concept, model care este mai lung decât versiunea de serie care a fost comercializată iniţial în India cu 20 de centimetri.
    Înainte ca autoturismul Nano să fie lansat în Europa va fi lansat în Thailanda, Sri Lanka şi Bangladesh.

    Modelul de serie Nano, din India, este propulsat de un motor de 33 de cai putere. Consumul maşinii este scăzut, 5 litri la 100 de kilometri(urban + extraurban), viteza maximă este de 105 kilometri pe ora, iar portbagajul are o capacitate de 30 de litri, maşina fiind disponibilă clienţilor din India în schimbul sumei de 1500 de euro.
    Tata Nano se va vinde foarte bine în România deoarece are un preţ redus astfel posbilitatea ca maşina să fie cumpărată de cât mai mulţi clienţi creşte şi ar declara război companiei autohtone Dacia.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu