Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Renault va produce propria gamă de anvelope

    Firma producătoare de autoturisme Renault va lansa propria gamă de anvelope.
    Anul trecut a adus numai bune celor de la Renault deoarece vântările alianţei Renault-Nissan s-au aflat şi încă se află într-o continuă creştere faţă de anii anteriori.
    Acum firma Renault va implementa propria gamă de anvelope autoturismelor pe care le va comercializa pentru a reduce costurile de producţie, dar şi preţul de vânzare care va scădea. Gama de anvelope va purta numele Motrio şi va fi lansată iniţial în Marea Britanie, ca apoi să fie lansată şi comercializată în restul Europei.
   Noile anvelope vor fi disponibile în două versiuni: Motrio Impulsion şi Motrio Impulsion +. Versiunea Impulsion este concepută pentru maşinile compacte, de familie; versiunea Impulsion + este concepută pentru modelele sportive şi pentru maşinile care au dimensiuni mai mari.
   Renault probabil va impune proprietarilor de autoturisme Renault care deţin autoturisme afltate încă în garanţie să îşi echipeze maşinile cu astfel de anvelope. Costul unei anvelope este în jur de 50 de euro, preţul incluzând TVA şi montarea anvelopei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu