Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 16)

    După ce ultima dată v-am prezentat şi recomandat jocul Race To Kill acum vă propun să încercaţi un alt joc şi anume: Camioane De Curse, un joc în care trebuie să parcurgi trasee dificile, trebuie să mergi pe drumuri accidentate trebuie să pleci de la start şi să termini fără să îţi accidentezi sau distrugi camionul de curse pe care îl conduci.
   Se pare că din nou am trecut la acelaşi subiect pe care l-am amintit într-o altă postare din seria "Jocuri cu maşini", adică off road. Acea pasiune nebunească pentru care unii ar da orice, acum vă recomand un joc care are această temă, adică trebuie să conduci nebuneşte pe un teren accidentat. Dacă în celălalt joc prezentat conduceai un monster truck, acum este ceva mai greu şi conduci un camion, parcă e mai greu nu? Categoric răspunsul va fi: "Da, este mai greu.", cel puţin aşa se pare, dar dacă îl vei juca te vei obişnui cu gradul de dificultate şi ţi se va părea cel mai uşor joc pe care l-ai jucat şi vei căuta un alt joc care să fie mai greu pentru că deja începi să te plictiseşti de acest joc şi îţi pot recomanda să încerci şi alte jocuri cu camioane, dar dacă acest joc nu îţi place sau ţi se pare prea greu poţi încerca un altul care să fie adecvat preferinţelor tale.
   Printre jocurile cu camioane am găsit câteva jocuri care chiar erau frumoase, dar mai multe într-o următoare ediţie din categoria "Jocuri cu maşini", eventual o altă prezentare a unui joc cu camioane, pentru că şi ele sunt maşini, sunt maşini mai mari şi mai puternice.

2 comentarii: