Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

F1: Cursa de la Bahrain a fost amânată

    Cursa de Formula 1 care ar fi trebuit să deschidă sezonul 2011 în Formula 1 a fost amânată, iniţial fiind programată în perioada 11-13 martie, din cauza conflictelor dintre protestatari şi forţele de ordine.
   Prinţul Bahrainului Salman bin Hamad bin Isa Al-Khalifa a declarat într-o declaraţie dată presei următoarele:
"Am simţit că este important pentru ţară să ne concentrăm pe problemele de interes naţional. Prioritatea Bahrainului este să depăşească tragedia şi să redescopere structura care împinge această ţară înainte pentru a reaminti din nou lumii de ce este capabil Bahrainul ca ţară unită"
     După luarea acestei decizii de către organizatorii Formulei 1 sezonul 2011 începe pe data de 27 martie cu Marele Premiu al Australiei.
   Cursa de la Bahrain a fost reprogramată între cursele de la Abu Dhabi şi Brazilia, ceea ce ar putea influenţa sfârşitul sezonului de Formula 1, perioada de desfăşurare a curselor, până în luna decembrie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu