Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Lamborghini Gallardo Singapore

    Lamborghini aniversează zece ani de când modelele lor au fost vândute pentru prima dată în Singapore. Această aniversare este marcată de producerea unei serii limitate de 10 automobile ediţie specială Gallardo Singapore. Modelul aniversar Singapore va fi disponibil în două culori şi anume: negru şi alb.
   Maşina este propulsată de un motor care dezvoltă 550 de cai putere şi un cuplu de 540 de Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră este făcută într-un interval de timp de doar 3,9 secunde, iar viteza maximă pe care o atinge această maşină este de 320 de kilometri pe oră.
   Cele zece modele au deja viitori clienţi, iar în cadrul lansării oficiale a acestei versiuni limitate va avea loc o strângere de fonduri.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu