Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 15)

    După ce ultimul joc pe care vi l-am recomandat a fost Bus Racer, jocul în care trebuia să faci curse cu autobuzul, acum vă prezint un alt joc care poartă denumirea de Race To Kill.
   În acest joc trebuie să conduci o maşină, simplu până aici dar de aici mai în colo este mai greu, pe traseul pe care tu îl parcurgi este plantat explozibil, deci de aici treaba se cam complică deoarece trebuie să eviţi fiecare zonă unde este explozibil, iar dacă atingi vreo zonă în care este explozibil şi acesta este detonat vei muri.
   În prima misiune trebuie să strângi cât mai mulţi bani pentru a îţi cumpăra o maşina îţi plăti maşina. De aici în colo jocul este puţin mai greu şi trebuie să treci de fiecare nivel pentru a termina jocul.
   Jocul acesta am ales să vi-l prezint şi recomand deoarece mi s-a părut genială ideea acestui joc de a conduce o maşină şi în acelaşi timp să treci prin nişte misiuni în care trebuie să te fereşti de zone minate cu explozibil şi să treci de ele fără a muri, toate acestea fiind combinate într-un mod genial şi rezultând un produs final care merită încercat şi jucat, mai exact acest joc: Race To Kill.
   Vă pot recomanda cu plăcere alte jocuri din aceeaşi categorie din care face parte şi acest joc, adică: jocuri de acţiune unde puteţi găsi mai multe jocuri care îmbină maşinile cu diferite misiuni care trebuiesc îndeplinite de către jucător, exact la fel ca şi acest joc.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu