Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Bertone B99 - După primul teaser au apărut primele imagini

    După ce acum câteva zile a fost prezentat un teaser de către compania Bertone(aici), acum au fost prezentate primele imagini care arată conceptul produs de către compania Bertone pentru Jaguar, concept care va fi prezentat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
    Primele informaţii care au fost date în presă arată că maşina va avea caroseria confecţionată din aluminiu care este modelat manual, ceea ce încearcă să arate calitatea şi munca depusă de către producătorii de automobile italieni în urmă cu câteva decenii, ceea ce acum au devenit numai nişte poveşti.

    Bertone B99 va fi propulsat de către un motor hibrid care va fi produs de ramura companiei Bertone, Bertone Energia. Acesta este singurul detaliu care a fost dat în ceea ce priveşte propulsia conceptului.
    În imagini se poate observa foarte bine că forma caroseriei este asemănătoare cu cea a generaţiei XJ.
    Conceptul a fost realizat de către compania Bertone fără ca acest concept să reflecte viitoarele planuri ale companiei Jaguar.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu