Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Bertone va prezenta la Geneva un concept Jaguar

    Umblă vestea că Bertone va lansa în cadrul Salonului Auto de la Geneva un concept care este construit sub marca celor de la Jaguar. Veştile nu umblă fără vreo dovadă că maşina va fi prezentată ci astăzi a fost prezentat un teaser cu privire la viitorul concept.
   Jaguar nu şi-a confirmat oficial parteneriatul cu Bertone, dar acesta nu este primul concept care este semnat de către compania Bertone pentru Jaguar, în trecut existând şi alte două modele Jaguar care au fost semnate de compania Bertone, acestea fiind: Pirana şi Ascot.
   Alte informaţii în ceea ce privesc detaliile tehnice sau detaliile cu privire la design nu au fost făcute publice, dar nu mai este mult timp până la deschiderea porţilor Salonului Auto de la Geneva când vor fi prezentate multe modele aşteptate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu