Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Ford Fiesta Sport +



    Ford va lansa în primăvara acestui un an o versiune mai sportivă a modelului Fiesta care a primit unele modificări în ceea ce priveşte propulsorul şi designul maşinii. Maşina va fi prezentată, probabil, în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
   Maşina este propulsată de un motor de 1,6 litri care dezvoltă 134 de cai putere, puterea dezvoltată de motor crescând cu 14 cai putere faţă de modelul de bază Fiesta. Maşina accelerează de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 8,7 secunde, iar viteza maximă pe care o atinge maşina este de 195 de kilometri pe oră.
    Designerii Ford au modificat exterior maşina pentru a arăta publicului modificările pe care le-a suferit motorul şi că maşina este mai puternică. Normal că nu puteau să deseneze un plus(+) pe caroserie pentru a sublinia numele pachetului, aşa că au ales să-i aplice maşinii cunoscutul vinil de pe Dodge Viper, consacrat şi utilizat de către orice "cunoscător". Un alt element care mai împrospătează designul exterior al maşinii sunt jantele de 17 inci care sunt vopsite în culoarea albă, ca şi vinilurile, toate acestea oferindu-i maşinii un aer sportiv.
 
Sursa pozelor: motorimpress.com
   
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu