Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 13)

    După ultimul joc pe care vi l-am prezentat, Extreme Trucks 3, acum doresc să derivez de la subiectul de curse cu monste truck-uri şi revin la un alt joc care face parte din secţiunea din care v-am prezentat şi în alte postări, mai exact jocuri cu parcări, iar jocul poartă denumirea Parchează maşina de pompieri şi este evident ceea ce trebuie să faci, adică nimic altceva decât să parchezi maşina de pompieri.
   Deşi jocul după denumire ar părea să fie unul de "nimic" nu este aşa, gradul de dificultate este destul de avansat încât dacă n-ai mai jucat un astfel de joc în care să parchezi maşini îţi va lua ceva până te vei învăţa cu jocul şi vei reuşi să treci peste toate nivelele fără probleme. În joc te afli într-o misiune cu o maşină de pompieri, la început, şi trebuie ca până la sursa incendiului să străbaţi un oraş extrem de aglomerat de maşini. La început conduci o maşină de pompieri, ca apoi să conduci alte maşini precum maşini de poliţie, maşini SWAT şi tot felul de maşini. Atenţie în timpul jocului atunci când parchezi maşina, nu contează care este aceea, trebuie să fii atent să nu atingi în timp ce parchezi maşina să nu atingi alte maşini care sunt deja parcate.
   Poate acest joc te va ajuta în unele momente şi în unele condiţii de aglomeraţie a oraşului, dar asta nu o pot spune cu siguranţă, asta depinde numai de voi deoarece contează timpul care îl acordaţi jocului şi importanţa pe care o acordaţi jocului.
   Acest joc face parte din categoria jocuri cu parcări, pe care probabil le-aţi mai testat pe unele dintre ele deoarece am mai prezentat unele jocuri cu parcări.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu