Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Audi A8 - versiunea blindată va fi prezentată la Geneva

    În cadrul Salonului Auto de la Geneva va fi prezentată o versiune blindată a modelului Audi A8 care poate fi cumpărată de către oricine doreşte să se simtă cu adevărat în siguranţă.
   Maşina care va fi lansată poartă numele Audi A8 L Security, din acest nume rezultând că maşina pe lângă blindaj are şi ampatamentul mărit în comparaţie cu versiunea de serie. Blindajul maşinii este compus din panouri blindate de caroserie care sunt construite din oţel armat, iar geamurile sunt construite din policarbonat multistratificat, dar pe lângă acestea şi alte sisteme de siguranţă care cresc masa proprie a maşinii cu peste 1,3 tone.
   Noul model A8 L Security este echipat cu un propulsor W12 de 6,3 litri care dezvoltă 500 de cai putere. Maşina atinge 100 de kilometri pe oră în 7,3 secunde, această creştere fiind datorată masei care a fost crescută considerabil prin montarea blindajelor care au fost evaluate la nivel balistic şi a fost certificat la nivelul VR7, adică partea exterioară este rezistentă asupra atacurilor cu arme AK-47 şi grenade de mână.
   Maşina atinge o viteză maximă de 210 kilometri pe oră. Designul exterior al maşinii nu a primit nici o modificare semnificativă pe lângă un girofar. La interior maşina a primit un sistem care împrospătează aerul în habitaclu pentru siguranţa în cazul unui atac chimic, un sistem de stingere a incendiilor, iar pe lângă acestea un sistem de comunicare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu