Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Chrysler 300C

    Noul model Chrysler 300C a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Detroit.
   Chrysler 300C a primit modificări ale designului exterior, dar a primit şi noi motorizări, un motor V6 de 3,6 litri care dezvoltă 292 de cai putere şi un alt motor V8 HEMI de 5,7 litri care dezvoltă 363 de cai putere, care duce maşina de la 0 la 100 de kilometri în 5,9 secunde.

    Maşina are un preţ de pornire de 28000 de dolari şi este disponibilă în patru nivele de echipare, acestea sunt: Chrysler 300, Chrysler 300C, Chrysler 300C AWD şi Chrysler 300 Limited.
    Maşina a primit modificări ale suspensiei pentru a oferi conducătorului mai mult confort. Maşina acum are un aer mai agresiv din cauză că garda la sol a fost coborâtă cu 4 milimetri.
    Chrysler 300C este într-o totală concurenţă cu modelele produse de Bentley, Rolls-Royce şi Maybach. Ar putea atrage mai mulţi cumpărători deoarece Maybach ar putea ieşi din lupta strânsă dintre limuzine deoarece şi-ar putea declara falimentul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu