Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Dacia va produce un monovolum

    Da se pare că din ce în ce mai multe persoane vorbesc despre o viitoare lansare a unei noi maşini sub marca Dacia. Aceasta nu va fi produsă în România, ci în Maroc, mai exact în Tanger deoarece fabrica de la Mioveni produce "pe bandă rulantă" Dustere.
   Lansarea noului model se va face la Salonul Auto de la Geneva şi va fi disponibilă vânzării din anul 2012. Preţul de pornire al modelului se situează în jurul a 13000 - 14000 de euro.
   Maşina va fi echipată cu un motor 1.2 TCE care dezvoltă 98 de cai putere, motor pe benzină, iar un alt motor diesel, 1.5 dCi care poate dezvolta de la 90 de cai putere până la 105 cai putere.
   Maşina va măsura în lungime aproximativ 4 - 4,5 metri, iar în ea vor încăpea 7 persoane, dar maşina va fi disponibilă şi într-o versiune utilitară care va avea uşi laterale glisante, iar în cazul modelului de familie rândul al doilea şi cel de-al treilea vor putea fi culisate pentru a putea transporta obiecte de dimensiuni mari.
   Nu ataşez nici o poză acestui post deoarece pe internet circulă multe versiuni care ilustrează cum ar putea arăta viitorul model care va fi produs de Dacia, dar nici o poză nu a fost nu a avut confirmarea unui angajat al firmei Dacia, măcar confirmarea că designul se apropie de cel al viitorului autoturism.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu