Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Porsche 918 RSR

    Porsche 918 RSR şi-a făcut oficial apariţia în cadrul Salonului Auto de la Detroit, ediţia de anul acesta 2011. Noua prezentare a celor de la Porsche se bazează pe modelul 918 Spyder, model care a fost lansat anul anterior în cadrul Salonului Auto de la Geneva.
   Noua maşină care a fost lansată este cea care va speria vestulă, cam aşa zic eu, deoarece are pe lângă motorul V8 cu injecţie directă care dezvoltă 563 de cai putere, maşina "are în dotare" încă două motoare electrice care sunt montate pe roţile din faţă şi ridică puterea maşinii până undeva de aproape 800 de cai putere. Tehnologia care o folosesc motoarele amplasate pe roţile din faţă folosesc o tehnologie de recuperare a energiei din frânare,  care e foarte prietenoasă cu mediul şi automat şi cu ecologiştii, care cred eu că într-o zi vor face maşinile să dispară, o asemănare potrivită fiind dinozaurii care au dispărut şi s-au descompus şi-au devenit petrol, aşa vor dispărea şi maşinile, numai că ele sunt cam opusul dinozaurilor deoarece ele au "mâncat" combustibil tot timpul cât au fost rulate şi probabil cu dispariţia lor vor fi fericiţi şi dinozaurii că n-au dispărut degeaba, dar continui cu subiectul de care scriam că deja delirez.
     Performanţele maşinii nu sunt cunoscute încă deoarece Porsche nu le-a făcut publice, dar sperăm ca în cel mai scurt timp să fie disponibile, ca să ştim exact la ce visăm.
   
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu