Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Protestul "anti-benzinării"

    Probabil m-am trezit cam târziu să postez despre această temă, dar niciodată nu e prea târziu.
    Nu ştiu ce urmări va avea acest protest şi către cine, deoarece o companie care este multinaţională, sigur nu va simţi această scădere. Este o prostie să nu mai alimentezi din aceste cauze şi să mai şi "stârneşti" un protest din această cauză, într-adevăr preţul carburanţilor a crescut extrem de mult în ultimii ani, dar nu avem ce face, salariile au scăzut şi lista poate continua, probabil până la nesfârşit. 
    Cuiva îi va păsa de aceste toate proteste care au fost propagate pe calea reţelelor sociale şi prin multe mailuri care într-un fel, pot spune că m-au adus la disperare(puţin exagerez).
    Nu cred că cei de la Petrom vor simţi urmările tuturor acestor proteste, care le-au redus veniturile cu 20%. Dacă stau şi mă gândesc, şefii de Petromului sigur au partea lor de câştig, care este aceeaşi şi cu siguranţă reducerile vor fi tot la angajaţii simpli, oameni simpli, ca oricare dintre noi, deci indirect tot nouă ne facem rău, deoarece preţul nu se va reduce în nici un fel, orice am face şi orice nu am face noi.
    Oricum trebuie să recunoaştem că suntem dependeţi de ei, mai ales cei care fac naveta cu maşina şi nu au o rută de autobuz până la locul de muncă şi sunt "dependenţi" de benzinării deoarece îşi pierd venitul şi continuă să cumpere combustibil de la benzinării, în această cauză se află multe persoane.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu