Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Ce se va întâmpla cu Maybach?

    Totul a pornit de la o întrebare care a fost adresată şefului companiei Daimler de către un reporter în legătură cu ce se va întâmpla cu firma Maybach, la care acesta a răspuns sec că se poate lua în considerare orice ipoteză în legătură cu viitorul companiei Maybach.
   Toate problemele au pornit din cauza crizei economice care l-a făcut pe şeful companiei Daimler să se gândescă la ceea ce va face cu Maybach.
   Maybach a fost construită pentru a face faţă concurenţilor direcţi de pe piaţă care sunt Rolls-Royce şi Bentley, care se pare că au câştigat teren în faţa companiei Maybach şi au vândut mai multe modele decât Maybach.
   Într-un ziar international se scria că există posibilitatea ca Maybach să fie vândută de către compania Daimler, companiei Aston Martin, dar nimic dintre acestea nu au fost de către oficialii companiei.
   Probabil dacă se va ajunge la un scenariu mai rău(falimentul), acesta va fi "abadandonul lumii auto" care va marca anul 2011, după ce 2010 a fost marcat de falimentul companiei Pontiac , dar sperăm să nu se ajungă la aşa ceva, deşi Maybach produce maşini exclusiviste care sunt cumpărate în genere de către cei care "nu au ce face cu banii" şi îi vor da pe o limuzină extrem de scumpă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu