Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Adio Pontiac!

Pontiac Trans Am din Knight Rider - KITT-
    Firma producătoare de autoturisme a spus adio producţiei de autoturisme pe data de 1 noiembrie 2010. După o lungă perioadă de timp în care această firmă a fost în toate topurile auto, mai exact 84 de ani, în unii ani a vândut peste 1 milion de unităţi.
   Îmi aduc aminte cu plăcere de serialul Knight Rider în care rolul principal era jucat de o maşină Pontiac Trans Am numită KITT. Această maşină reprezenta maşina perfectă, ea comunica cu şoferul, Michael, personaj interpretat David Hasselhoff. Filmul a fost produs în jurul anilor 1980.
   Această companie a fost distrusă de GM, alte companii având aceeasşi soartă acestea fiind Saturn şi Hummer. Saab ar fi putut avea acelaşi destin întunecat, dar a fost salvată de suedezii de Spyker, din fericire.
    Se aşteaptă ca din ce în ce mai multe mărci de autoturisme să dispară în neant, ca şi această firmă, deoarece vânzările pe pieţele auto au fost oprite sau în cel mai bun caz încetinite de criza mondială financiară.
    Nu vom mai auzi de Pontiac de acum încolo. Această firmă a devenit istorie, a făcut istorie, o istorie de 84 de ani, o viaţă de om, dar toate s-au sfârşit aici: Adio Pontiac!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu