Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Chevrolet Camaro SSX Track Car Concept

    Chevrolet îşi mai adaugă o maşină în colecţia de concepte, aceasta este Chevrolet Camaro SSX Track Car Concept. Acest concept a fost dezvoltat pe platforma Chevrolet Camaro SS. Mai bine spus este un Camaro SS modifica special pentru circuite de viteză.
   Performanţele împreună cu exteriorul şi interiorul maşinii au fost modificate. Maşina este propulsată de un motor V8 6.2L, cu transmisie manuală în 6 trepte, dublu ambreiaj preluat de pe modelul ZR1. Suspensia a fost şi ea înlocuită cu componente licenţiate Pfadt.
   În interior s-a montat un roll-cage şi au fost scoase scaunele şi sistemul audio pentru a se uşura masa maşinii ca performanţele acesteia să exceleze.
   Jantele au fost înlocuite cu unele de 20 de inci. La exterior unele componente au fost reconstruite din fibră de carbon şi aluminiu. Un "artificiu" la designul exterior este eleronul care oferă stabilitate maşinii în curbe. Evacuările stock au fost înlocuite cu unele duble sport.
     Maşina probabil va fi produsă într-un model de serie limitat, dar care cu siguranţă va ajunge foarte greu pe străzile europene din cauza normelor foarte stricte care privesc poluarea generată de autoturisme. Aceste norme au omorât cu zile multe maşini, dar mai multe despre asta într-un alt post.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu