Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Mișcare făcută inteligent - Trendul mișcării și al „sculptării corpului” au fost importate și la noi masiv în ultimii 20 de ani. Nu știu dacă există o statistică exactă a evoluției nu...

Cauciucurile de iarnă obligatorii din 2011

    Oficialii români au aprobat legea prin care fiecare şofer e obligat să îşi echipeze maşina corespunzător maşina pentru sezonul de iarnă.
     Din data de 1 noiembrie 2011 vor începe controalele pe străzile din România pentru a-i "căuta" pe acei şoferi care nu şi-au dotat maşinile şi pentru a-i sancţiona contravenţional.
      Părerea mea despre lege este undeva la mijloc adică nu e nici bună nici, dar probabil dacă m-ar pune cineva să aleg un răspuns sigur ar fi îndreptat înspre rău deoarece statul îi obligă pe şoferi să echipeze maşinile, să dea nişte în plus, când mai bine s-ar gândi să cureţe ei străzile de zăpadă  decât să le pese lor dacă şoferii îşi echipeează maşinile sau nu.   Asta mi-a adus aminte că vine iarna, un calvar pentru şoferi... nu mai este mult şi va urma şi această etapă: accidente mai multe din cauza poleiului, asfaltului necurăţat şi multe altele, dar până atunci numai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu