Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

ŞTIRE ŞOC!!! Poze cu primul Logan Cabriolet

    Am trăit să vedem şi această maşină - Dacia Logan Cabriolet. Maşina a fost modificată de o firmă de tuning auto românească numită Auto K9.

   Maşina din păcate are şi unele lipsuri precum un plafon escamontabil, rezultând că această maşină a fost construită exclusiv pentru prezentări şi show-uri auto. 

   Un "plus" foarte mare al acestei maşini este sistemul audio de ultimă generaţie care le oferă pasagerilor o calitate a sunetului de cea mai înaltă calitate. 
    Contest comentariile răutăcioase cu privire la această maşină deoarece s-a lucrat foarte mult la ea şi este un început foarte bun, fiind timp şi loc suficient pentru progrese.

2 comentarii:

  1. a iesit chiar frumos daca ii schimbau si comenzile de la geamurile electrice de pe bord pe portiere atunci chiar erau tari:

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Pato Basil: Problema este ca geamurile laterale lipsesc, motiv pentru care am si precizat in post ca masina este una dedicata special pentru prezentari si show-uri auto.

    RăspundețiȘtergere