Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Reloaded SSC Ultimate Aero

    Aero SSC, fosta deţinătoare a recordului de viteză, timp de aproape trei ani a deţinut acest record, până când a apărut Bugatti Veyron SuperSports şi a revendicat acest record. Acum SSC răspunde dur Veyronului cu o nouă maşină.
   Un preţ aproximativ este de 750000 de euro. În schimbul acestor bani firma oferă o maşină cu design magnific.
   Motorul este de 6.8 litri bi-turbo care dezvoltă 1350 de cai putere. Incredibil este că această maşină este cea care vine cu prima jantă construitp integral din fibră de carbon cu o greutate de aproximativ 6 kilograme. Incredibil! Janta este de 19 inci. O altă cifră şocantă este cea reprezintă raportul putere/ greutate este de 1000 de cai putere per tonă. Maşina este limitată la 9000 de rotaţii pe minut. Maşina ajunge la 100 de kilometri pe oră în 2.8 secunde.
   Caroseria maşinii este construită aproximativ în totalitate din fibră de carbon cu unele excepţii.
   SSC-ul este echipat cu frâne Brembo din fibră de carbon. Un adevărat hypercar adevărat produs de SSC. Din punctul meu de vedere arată fantastic, farurile cu interiorul din fibră de carbon dau un aer ficţional acestei maşini, la prima vedere te face să spui că este vreo poză modificată în photoshop de vreo persoană care deţine sub control tehnicile respective, dar când te vei trezi la realitate îţi vei da seama că totul este cât se poate de real şi îţi va apărea pe faţă un zâmbet involuntar. Dacă vei mai auzi şi sunetul motorului sigur vei spune că această maşină este în topul preferinţelor auto personale. Dacă vei mai afla că a bătut recordul de viteză stabilit de Veyron SS vei iubi cu adevărat această maşină.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu