Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

ŞTIRE ŞOC!!! Poze cu primul Logan Cabriolet

    Am trăit să vedem şi această maşină - Dacia Logan Cabriolet. Maşina a fost modificată de o firmă de tuning auto românească numită Auto K9.

   Maşina din păcate are şi unele lipsuri precum un plafon escamontabil, rezultând că această maşină a fost construită exclusiv pentru prezentări şi show-uri auto. 

   Un "plus" foarte mare al acestei maşini este sistemul audio de ultimă generaţie care le oferă pasagerilor o calitate a sunetului de cea mai înaltă calitate. 
    Contest comentariile răutăcioase cu privire la această maşină deoarece s-a lucrat foarte mult la ea şi este un început foarte bun, fiind timp şi loc suficient pentru progrese.

2 comentarii:

  1. a iesit chiar frumos daca ii schimbau si comenzile de la geamurile electrice de pe bord pe portiere atunci chiar erau tari:

    RăspundețiȘtergere
  2. @ Pato Basil: Problema este ca geamurile laterale lipsesc, motiv pentru care am si precizat in post ca masina este una dedicata special pentru prezentari si show-uri auto.

    RăspundețiȘtergere