Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

BMW recheamă 350000 de automobile în service

    Se anunţă probleme şi pentru firma de automobile BMW. După mult cunoscutele şi nenumăratele probleme şi rechemări efectuate de compania Toyota se pare că şi firma BMW a ajuns la astfel de probleme, dar nu sunt primele de acest gen deoarece au mai fost rechemate în service motociclete BMW pentru diferite probleme. 
   Problemele de care sunt suspectate cele 350000 de BMW-uri rechemate în service la nivel mondial sunt posibile defecţiuni la sistemul de frânare asistată. În această rechemare sunt incluse model BMW Seria 5, Seria 6 şi Seria 7, dar pe lângă acestea se include şi modelul Rolls Royce Phantom. Toate aceste automobile au fost produse între anii 2002-2010.
    Unii spun că nu se aşteptau la aşa ceva tocmai la aşa ceva de la firma producătoare de autoturisme BMW, dar se pare că s-a ajuns şi la asta. Acum nu se aşteaptă decât să fie rechemate în service la nivel câteva zeci de modele Bugatti Veyron şi atunci se va ajunge la concluzia recallurile sunt o fiţă contemporană, mondenă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu