Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Toyota recheamă 2,17 milioane de unităţi în service

    Când ne gândeam că problemele au trecut pentru Toyota şi pentru ei până acum a fost pur ghinion, toate acestea fiind dovedite şi de NASA acum totul s-a schimbat deodată şi apare o ştire şocantă care dă totul peste cap. Nu este o glumă proastă, deşi asta pare, dar Toyota recheamă în service 2,17 milioane de unităţi produse în perioada 2003 - 2011.

   Problema pentru care sunt rechemate aceste automobile este o problemă care se găseşte la pedala de acceleraţie care se poate bloca când atinge covoraşul de pe partea şoferului şi ar putea rămâne blocată.
   Printre automobilele rechemate sunt următoarele: 600,000 exemplare 4Runner care au fost produse între anii 2003 şi 2009; 761,000 exemplare RAV4 produse în perioada 2006 - 2010 şi 17,000 de exemplare Lexus LX 57.
    Covoraşele vor fi înlocuite gratuit în orice service Toyota. Unele surse neoficiale afirmă că din cauza acestei probleme deja s-a întâmplat un accident care s-a soldat cu patru morţi, iar compania Toyota ar fi acordat despăgubiri de 10 milioane de dolari familiilor cărora aparţineau victimele, dar pot fi doar zvonuri, nimic fiind sigur.
    Sursă imagine: autoblog.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu