Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Toyota recheamă 2,17 milioane de unităţi în service

    Când ne gândeam că problemele au trecut pentru Toyota şi pentru ei până acum a fost pur ghinion, toate acestea fiind dovedite şi de NASA acum totul s-a schimbat deodată şi apare o ştire şocantă care dă totul peste cap. Nu este o glumă proastă, deşi asta pare, dar Toyota recheamă în service 2,17 milioane de unităţi produse în perioada 2003 - 2011.

   Problema pentru care sunt rechemate aceste automobile este o problemă care se găseşte la pedala de acceleraţie care se poate bloca când atinge covoraşul de pe partea şoferului şi ar putea rămâne blocată.
   Printre automobilele rechemate sunt următoarele: 600,000 exemplare 4Runner care au fost produse între anii 2003 şi 2009; 761,000 exemplare RAV4 produse în perioada 2006 - 2010 şi 17,000 de exemplare Lexus LX 57.
    Covoraşele vor fi înlocuite gratuit în orice service Toyota. Unele surse neoficiale afirmă că din cauza acestei probleme deja s-a întâmplat un accident care s-a soldat cu patru morţi, iar compania Toyota ar fi acordat despăgubiri de 10 milioane de dolari familiilor cărora aparţineau victimele, dar pot fi doar zvonuri, nimic fiind sigur.
    Sursă imagine: autoblog.com

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu