Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

BMW Seria 5 by AC Schnitzer

    Unul dintre cei mai cunoscuţi tuneri germani, AC Schnitzer, va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva o ediţie modificată a BMW Seria 5, care a suferit modificări atât în ceea ce priveşte exteriorul, cât şi unele modificări semnificative asupra propulsorului. Modelul a fost denumit de către tuner ACS5 Sport S Saloon.

    Modificările sunt remarcate din prima privire aruncată asupra primelor imagini furnizate de tuner se observă modificările exterioare printre care se numără modificarea bării faţă, o combinaţie inovativă de culori ale caroseriei, printre acestea fiind şi altele care vor fi enumerate cu siguranţă după lansarea automobilului la Geneva.
    Automobilul este propulsat de un motor V8 de 4,4 litri care dezvoltă 540 de cai putere şi un cuplu de 750 de Nm. Acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră se face în 4,5 secunde, iar viteza maximă atinsă de automobil este de 320 de kilometri pe oră. Puterea dezvoltată de ACS5 Sport S Saloon este cu 133 de cai putere mai mare faţă de modelul standard, pe lângă acestea fiind remarcate consumul şi emisiile care nu au fost modificate faţă de modelul standard.
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu