Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Ford recheamă 144.000 de unităţi în service

    Compania producătoare de autoturisme Ford a anunţat oficial că 144,000 de unităţi Ford F-150 care au fost comercializate în Statele Unite ale Americii şi Canada în perioada 2005 - 2006 sunt rechemate în service din cauza unor eventuale probleme care ar putea afecta airbagurile.
    Automobilele au fost produse într-o fabrică din Norfolk, Virginia, iar cauza principală a acestei rechemări este o greşeală de asamblare din fabrică, greşeală care poate genera un scurtcircuit care poate duce la deschiderea accidentală a airbagurilor.
    Deschiderea airbagurilor în cele mai multe plângeri care au fost trimise companiei s-a făcut la câteva momente după pornirea motorului, în cazul în care acestea se deschid în timpul rulării s-ar putea să aibă urmări mai grave, precum un accident grav care se poate solda cu victime.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu