Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Koenigsegg Agera R

    Firma suedeză Koenigsegg va prezenta în cadrul Salonului Auto de la Geneva versiunea R a automobilului Agera. Noua maşină Koenigsegg este propulsată de un motor V8 de 5 litri care dezvoltă cifra impresionantă de 1115 cai putere şi un cuplu de 1120 de Nm.Maşina este dotată cu o cutie de viteze în şapte trepte şi dublu ambreiaj.


    La exterior maşina este dotată cu anvelope Michelin care au fost concepute special pentru Agera R. Jantele maşinii au rol în creşterea forţei de apăsare.


   Preţul pachetului R este de 155.000 de euro, preţ la care se adaugă preţul versiunii de bază a acestui model, adică 1,025,000. Primul exemplar al acestui model a fost livrat familiei regale din Oman în urmă cu două săptămâni.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu