Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Duster de 850 de cai la Pikes Peak

    După nenumărate ştiri care anunţau fără o confirmare oficială că în cadrul Pikes Peak va participa un Duster al cărui propulsor dezvoltă 850 de cai putere acum a apărut confirmarea oficială a acestui model de 850 de cai putere şi participarea acestuia în cadrul cursei Pikes Peak.

   Noul Duster va fi preparat de Renault Sport în colaborare cu VIP Challenge şi va fi condus pe Pikes Peak de către Jean - Philipe Dayrau, care a fost adversar al lui Alain Prost în Trofeul Andros, conducâd un BMW Seria 1.
   Pikes Peak International Hill Climb este o competiţie care are o lungime de 19,9 kilometri, cu o înclinaţie în medie de 7 %, cu o diferenţă de 1439 de metri între linia de start şi linia de sosire, iar cea mai importantă cifră este dată de către numărul curbelor care sunt în număr de 156.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu