Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Ford Focus BTCC la Geneva

    În cadrul Salonului Auto de la Geneva Ford a prezentat noul Focus care va participa în cadrul competiţiei BTCC - British Touring Car Championship. Maşina a fost realizată de către Ford în colaborare cu Arena Motorsport, iar maşina poate fi văzută în premieră în plină desfăşurare pe circuitul Oulton Park

   Maşina este propulsată de un motor de 2 litri turbo cu patru cilindri, toate acestea îndeplinind normele impuse de FIA.
   Două declaraţii ale reprezentanţilor oficiali cu privire la această maşină au fost date publicităţii de către managerul, dar şi de către directorul diviziei motorsport aparţinând companiei Ford.
   "A existat un imens interes pentru noul Focus din partea comunităţii şi se portiveşte perfect cu profilul unei maşini din Campionatul de Turisme. Noul Focus BTCC este primul rezultat al colaborării dintre Ford şi echipele de curse din întreaga lumea care deja au concurat cu un astfel de model" - Jost Capito ( director al diviziei motorsport Ford)
        
    "Este întotdeauna satisfăcător să vezi echipe private care iau produse marca Ford şi concurează cu succes cu ele. Aceasta demonstrează un nivel ridicat de încredere în produsele noastre, iar atunci când putem să aduce îmbunătăţiri, încrederea este răsplătită cu şi mai mult succes" - Gerard Quinn ( manager al diviziei motorsport Ford)


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu