Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Range Rover Sport by Project Kahn

    Compania britanică de tuning a dezvoltat trei noi pachete de tuning pentru modelul Range Rover Sport. Cele trei pachete sunt: Range Rover Sport 3.0 TDV6 RSE Signature Edition, Range Rover Sport RSE300 Cosworth şi Range Rover Sport RS600.
    Range Rover Sport 3.0 TDV6 RSE Signature Edition este versiunea cea mai ieftină dintre cele trei disponibile şi este formată dintr-un pachet aerodinamic care este format la rândul lui dintr-o bară frontală, un eleron montat pe plafon, grilă redesenată, guri de aerisire, jante de 22 de inci şi un nou sistem de evacuare. Pe lângă acestea la interiorul a fost îmbrăcat într-o combinaţie între piele şi alcantara, cu unele inserţii de cristale Swarovski şi cu unele inserţii de aluminiu.
   Un alt pachet este Range Rover Sport RSE300 Cosworth care are pe lângă pachetul dotările pe care le are Signature Edition alte dotări suplimentare acestea fiind plafonul argintiu, lumini LED şi jante de 22 de inci mate. Acest model a primit şi unele modificări ale motorului, dar tunerul britanic nu a oferit detalii în această privinţă.
   Ultimul model care este Range Rover Sport RS600 este cel mai puternic dintre cele trei. Modelul este echipat cu jante care au fost create special pentru acest model şi interiorul este îmbrăcat în piele. 

    Tunerul britanic Kahn nu a oferit nici un detaliu în ceea ce priveşte preţul de vânzare al vreunui model din cele trei, dar preţul este aşteptat ca fiind destul de mare, dar voi reveni cu detalii la momentul comunicării preţului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu