Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 5)

    Ultimul joc pe care l-am prezentat şi recomandat în cadrul secţiunii "Jocuri cu maşini" a fost BMW X3 Racing, o cursă off road care se desfăşura pe timpul iernii pe un munte.
   Acum doresc să vă prezint un alt joc din prezenta serie, jocul numindu-se Monster Wheelie, fiind un joc în care monster truckurile sunt la ele acasă. Am ales să vă recomand acest joc deoarece în vara anului trecut am avut onoarea, dacă pot spune aşa, să văd un show realizat de două monster truckuri- Samson şi Godzilla- care s-a desfăşurat în parcarea unui mare centru comercial din Bacău, motiv pentru care şi ataşez postării o imagine cu cele două monstere când deja erau pregătite să plece într-un convoi împreună cu echipa care a realizat showul.
   În joc conduci un monster şi trebuie să ajungi la finalul cursei cu cât mai multe puncte acumulate. Punctele le poţi câştiga dacă distrugi alte maşini participante la cursă, iar o altă modalitate de a câştiga puncte, puţin mai simplă, este să aduni steluţele galbene din planşă.
    Jocul l-a jucat iniţial deoarece doream să văd măcar în lumea virtuală, dacă nu în cea reală nu e posibil să conduc un monster truck şi acum mă aflu scriind un review, dar în acelaşi timp şi o recomandare către voi a acestui joc.
    V-aş putea recomanda cu prietenie dacă doriţi alte jocuri cu maşini, pe majoritatea dintre ele le-am încercat şi vi le recomand şi vouă, în continuare vă voi mai recomanda şi alte jocuri din această serie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu