Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 6)

    După ce v-am prezentat ultimul joc, Monster Wheelie acum vă prezint un alt joc mai mult logic decât cu maşini, în care trebuie să încarci maşina unei firme de curierat, jocul purtând numele Încărcătorul de marfă.
   Jocul te pune în pielea unui angajat al unei firme de curierat cu ajutorul unui utilaj cu magnet cu care trebuie să încarci camionul unei firme de curierat într-un timp optim. Atenţie, unele colete sunt fragile şi trebuie poziţionate în camion astfel încât să nu fie deteriorate în timpul transportului, dar alte colete trebuie puse cu faţa în sus, adică tu cu ajutorul încărcătorului de marfă pe care îl conduci trebuie să întorci coletul pentru a nu ajunge să pierzi jocul.
   De data aceasta recunosc, am cam derivat de la subiectul "Jocuri cu maşini", dar sper ca asta să nu deranjeze pe nimeni şi scriu asta deoarece jocul nu se încadrează întocmai la jocuri cu maşini, dar având în vedere că trebuie să încarci o maşină în joc şi ca să o încarci foloseşti un încărcător cu magnet, deci se încadrează cu greu în această secţiune.
   Trebuie să fii foarte atent când te joci la instrucţiunile pe care ţi le dă jocul cu privire la poziţionarea coletelor în maşină.
   Jocul trebuie să-l joci cu atenţie, jocul în sine îţi antrenează atenţia şi te învaţă câteva lucruri într-un mod indirect, lucruri pe le înveţi doar dacă veţi juca jocul, acele lucruri care le-am învăţat de la jocul acesta nu pot fi descrise, le puteţi afla doar dacă veţi juca jocul.
   Vă recomand şi alte jocuri logice pe care merită să le jucaţi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu