Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Noul Kia Rio

    După o mulţime de teasere publicate pe foarte multe site-uri, compania Kia a dat publicităţii primele imagini oficiale cu viitorul model Kia Rio care va fi lansat în cadrul Salonului Auto de la Geneva.

   Noul model a suferit modificări atât la exterior, cât şi la interior, modificările fiind sesizabile foarte uşor şi pot spune că nici nu se poate compara cu vechiul model. Imagini cu interiorul maşinii nu au fost făcute oficiale, dar reprezentanţii Kia au spus că interiorul va fi dotat cu elemente de înaltă calitate şi are dotări noi.
   Noul Rio este mai lung decât vechea versiune cu 70 de milimetri, mai lat cu 25 de milimetri şi mai "scund" cu 15 milimetri, astfel pasagerii care vor sta în spate vor avea mai mult loc, iar portbagajul este de 290 de litri.

   Noul Rio va fi propulsat de un motor diesel de 1,1 litri care dezvoltă 70 de cai putere, urmând ca în anul 2012 să se lanseze o nouă motorizare GDI de 1,2 litri.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu