Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 10)

    După ce v-am prezentat ultima dată Mafia Driver 3, acel joculeţ interesant, acum îmi propun să vă prezint un alt joc în care trebuie să parchezi maşini, jocul se numeşte Maestrul Parcărilor, poate veţi crede că sunt şocat de către toţi cei care parchează ilegal, dar nu este aşa.
   În joc eşti considerat cel mai bun dintre, nu ştiu cum să spun, parcangii, dacă nu mă va condamna vreun lingvist, dar înţelegeţi la ceea ce mă refer, eşti maestrul parcărilor. Trebuie să parchezi cât mai multe maşini, într-un timp cât mai scurt, fără a ţine cont de poziţia în care ai parcat maşina. Ai grijă cum vei parca pentru că nu ai acest renume de maestru degeaba, adică trebuie să abuzezi de acest statut şi trebuie să parchezi cât mai multe maşini, nu chiar să abuzezi, dar trebuie să te obişnuieşti cu acest statut. Nu contează până la urmă dacă faci o parcare bună cu maşina sau o faci groaznic şi distrugi totul în jurul tău până la urmă, important este că joci acest joc şi uşor te vei obişnui să faci parcări cât mai bune dacă nu le faci deja la perfecţie şi ţi se par ceva foarte uşor.
   Jocul merită jucat de către oricine pentru că jocurile nu au o restricţie de vârstă, adică îl poţi juca dacă vrei şi la 7-8 ani, dar şi 50-60 de ani, jocurile nu au vârstă şi poţi încerca şi alte jocuri cu parcări, aşa că vă urez succes să jucaţi cât mai multe jocuri şi să le jucaţi cât mai bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu