Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Mansory Cayenne dezvoltă 680 de cai putere

    Cunoscutul tuner elveţian Mansory a dezvoltat un kit de tuning pentru caroserie şi un alt kit de performanţă pentru modelul german Porsche Cayenne. Kitul de performanţă ridică puterea SUV-ului german la 680 de cai putere. Viteza maximă pe care o atinge maşina este de 300 de kilometri pe oră, iar acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri pe oră o face în 4,4 secunde.


      Maşina la exterior a primit un kit de tuning care este construit din fibră de carbon care a mărit dimensiunile maşinii cu 60 de milimetri în partea din faţă, iar în spate dimensiunile au fost mărite cu 80 de milimetri. Spoilerul faţă a fost restilizat, pragurile laterale au fost mărite, iar capota a primit fante de aer pentru aerisirea motorului. Clienţii care vor dori să cumpere acest model vor putea opta pentru jante monobloc cu dimensiuni între 21 - 23 de inci.


   Maşina are sub capotă acelaşi propulsor de 4.8 litri, care pe modelul de serie dezvoltă 493 de cai putere, dar elveţienii prin recalibrarea unităţii ECU, schimbarea turbocompresorului, modificarea aerodinamicităţii şi montarea unui nou sistem de evacuare au reuşit să ridice puterea maşinii până la 680 de cai putere şi un cuplu de 800 de Nm.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu