Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Jocuri cu maşini(episodul 9)

    După ultimul joc prezentat, Parking Kings, continui seria de jocuri prezentate cu un altul care urmăreşte aproximativ tot aceeaşi temă. Jocul se numeşte Mafia Driver 3.
   Pentru început, în joc, trebuie să conduci maşina până la o destinaţie, pe drumul către destinaţie trebuie să aduni cât mai mulţi bănuţi de pe stradă fără ca să loveşti maşina, având posibilitatea la cinci vieţi în joc.
   Interesant este că atunci când virezi în joc maşina semnalizează în direcţia în care tu virezi, ceva mai rar întâlnit în jocurile cu maşini, deoarece în unele jocuri semnalizezi manual, dar în acest joc e automat şi este mai frumos aşa. Adică eşti atent să nu loveşti maşina şi să aduni cât mai mulţi bănuţi şi ar mai trebui să mai şi semnalizezi, aşa în joc maşina semnalizează automat şi nu trebuie să ai tu grija aceasta. În cazul în care pierzi jocul atunci îţi pierzi şi o viaţă din cele cinci disponibile în joc.
   Jocul face parte din categoria jocuri cu maşini unde puteţi încerca jocuri noi şi poate veţi descoperi un joc care să vă placă mai mult decât acesta dar eu l-am ales pe acesta la candidatura pentru jocurile pe care să vi le recomand vouă.
   Jocul chiar m-a ajutat să scap de plictiseala de care eram stăpânit şi jocul mi-a plăcut foarte mult, fiind foarte sever, nu ai voie nici măcar să zgârii maşina şi asta chiar îmi place deoarece seamănă cu realitatea în care nu îţi permiţi să mergi haotic cu maşina şi jocul de ajută să te scapi de boala vitezei, cum ai atins ceva cum ai pierdut o viaţă şi uite aşa te înveţi să mergi liniştit.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu