Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Lamborghini Gallardo Spyder by Racing Sport Concepts

    Compania de tuning americană Racing Sport Concepts a dezvoltat un pachet de tuning pentru modelul Lamborghini Gallardo Spyder, pachetul cuprinzând modificări la exterior, dar cele mai importante modificări au avut loc asupra motorului, care acum după toate aceste modificări ar dezvolta în jur de 1000 de cai putere.
    La exterior RSC a modificat spoilerul faţă, au înlocuit pragurile laterale şi le-au vopsit în culoarea albă, iar oglinzile şi farurile au fost vopsite în negru pentru a da maşinii o imagine înfricoşătoare, periculoasă. Pe lângă aceste modificări exterioare maşina a primit un pachet de jante în cinci spiţe duble care au fost vopsite în negru.
    Maşina a primit modificări asupra propulsorului, dar performanţele maşinii nu au fost confirmate de către oficialii companiei, dar unele voci spun că maşina ar dezvolta aproape 1000 de cai putere care au fost obţinuţi cu ajutorul unui kit twin-turbo produs de către Heffner Performance.

   Revin cu detalii exacte în ceea ce priveşte performanţele maşinii la momentul în care acestea vor fi făcute publice şi vor fi confirmate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu