Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

Jocuri cu maşini(episodul 8)

    După ce v-am prezentat Cargo Master, acum doresc să vă prezint un alt joc foarte interesant care se numeşte Parking Kings.
   Probabil toţi v-aţi săturat şi ca pietoni, dar şi ca şoferi de toate maşinile care sunt parcate haotic în oraş, unul a parcat pe trotuar sau poate chiar mai mulţi, altul a parcat pe trecerea de pietoni şi aşa poate continua lista cu tot felul de astfel de "plângeri". Jocul l-am adăugat deoarece îl consider o răzbunare virtuală către cei care îşi parchează maşinile pe unde apucă deoarece în joc trebuie să parchezi maşini.
   În joc tu eşti considerată cea mai profesionistă persoană în parcări şi trebuie să le parchezi maşinile altora. Maşina care îţi este încredinţată pentru a o parca trebuie să o parchezi în spaţiul marcat cu alb din joc, fără a conta marca maşinii sau poziţia în care o parchezi, astfel îmi aduc aminte din trecut de un joc care la fel ca acesta trebuie să parchezi maşini, dar acolo trebuia să pui maşina într-o anumită poziţie şi fiecare maşină avea un număr de înregistrare la fel ca şi locurile de parcare şi niciodată nu am reuşit să ajung la finalul acelui joc, dar asta nu mai contează acum pentru că jocul acesta este mai uşor şi trebuie doar să parchezi maşinile în locul sugerat de către joc.
   Vă pot sugera alte jocuri cu parcări pe care le-am încercat şi eu, unele sunt mai reuşite, altele nu pot spune că nu sunt reuşite, dar nu prea îmi plac mie, dar s-ar putea să fie o greşeală din parte mea şi vouă vă vor plăcea.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu