Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Lexus LFA va primi o ediţie limitată

    Lexus va lansa în cadrul Salonului Auto de la Geneva o versiune limitată a supercarului LFA. Modelul care va fi produs în ediţie limitată a primit modificări mecanice, dar şi estetice.
   Maşina va fi produsă în 500 de unităţi dintre care 50 care vor fi dotate cu un pachet sportiv Nurburgring. Cei 50 viitori de deţinători ai modelului special Nurburgring vor primi abonament pe un an pentru circuitul cu acelaşi nume şi vor avea o zi disponibil un instructor.

   Maşina este propulsată de un motor de 4,8 litri V10 care dezvoltă 562 de cai putere, cu 10 cai mai mult decât modelul de serie. Această modificare de 10 cai se datorează unui nou sistem de evacuare. Maşina atinge o viteză maximă de 325 de kilometri pe oră, iar acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri se face în 3,7 secunde. La exterior maşina a primit jante noi, iar suspensiile au fost modificate.
   Pe lângă aceste moficări maşina a primit la exterior o bară restilizată faţă, un nou eleron şi noi culori disponibile pentru vopsirea caroseriei, acestea fiind: Black, Matte Black si Whitest White.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu