Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Noul Pagani Huayra


    Umblă zvonul că zilele acestea a apărut un nou Pagani. După nenumărate teasere a apărut: noul Pagani C9 Huayra.
    Printre datele tehnice se află noul motor Mercedes-AMG V12 Bi-Turbo de 6.0 litri cu o putere de 700cp şi un cuplu motor de 1000 Nm legat la o cutie secvenţială cu 7 trepte si dublu ambreiaj. Masa maşinii este de doar 1370 kg ceea ce se traduce printr-o viteză maximă de 370 km/h si o acceleraţie de la 0-100 km/h mai mică de 3,5 secunde.
    În exterior diferenţele faţă de vechiul model sunt evidente si nu prea: spatele este complet schimbat cu un nou sistem de flapsuri cu geometrie variabilă, în schimb faţa se incadrează în stilul Pagani, singurele modificări fiind nişte flapsuri pentru tăiat aerul.


    Accesul în interior se face prin usile tip Lamborghini cu deschidere verticală ce descoperă un interior complet nou având un nou sistem multimedia cu touchscreen si conectivitate Bluetooth. Confortul este reprezentat si prin tonele de piele,carbon si aluminiu din interior.

    Toate acestea vor putea fi achiziţionate cu "modica" sumă de 1.000.000 de euro.


    Ca o părere personală: le urez succes celor de la Pagani cu noul model,dar mie personal mi se pare mult mai urât decât precedentul model.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu