Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Volkswagen Touareg Gold Edition



    Inevitabil!!! Încă o maşină care este disponibilă vânzării cu unele elemente aurite, ceva posibil din punct de vedere logic, cât şi din punct de vedere financiar doar la arabi. După cunoscutul Ferrari care a apărut în toată media s-a ajuns ca şi Volkswagen pună la dispoziţia cumpărătorilor un autoturism care este "aurit". Până la urmă cu acel Ferrari nu a fost chiar aşa de rău deoarece maşina a fost modificată de către proprietar, dar acest Volkswagen a fost prezentat în cadrul Salonului Auto de la Qatar şi poate fi cumpărat de oricine are la dispoziţie banii necesari cumpărării acestui model şi dispoziţia necesară de a îşi cumpăra o astfel de pacoste.
    Preţul maşinii nu a fost comunicat, dar cu siguranţă maşina costă "ceva", poate "ceva mai mult".
    Maşina este echipată cu un motor V8, care dezvoltă 360 de cai putere.
    Maşina are inserţii aurite pe consola centrală, volan, cadrane, portiere la interior, iar la exterior sunt aurite  jantele, barele longitudinale şi grila care include sigla Volkswagen, aurul care a fost folosit fiind unul de cea mai înaltă calitate, adică de 24 de karate.
    La arabi nu ştiu ce se înţelege prin aurirea maşinii, dar mie mi se pare o prostie deoarece maşina se mai strică, se mai zgârie, poate mai ai şi un accident. Decât să investesc banii pe o maşină "de 24 de karate" mai bine mi-aş construi un sarcofag înainte să mor.
 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu