Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Noble M600

    Noul model produs de Noble a fost prezentat publicului astăzi şi se anunţă ca fiind o maşină sportivă care poate ajunge şi chiar depăşi performanţele unor modele ale concurenţilor săi principali Ferrari şi Lamborghini.
    Noble M600 este propulsat de un motor care dezvoltă 650 de cai putere, putere care fac ca maşina să ajungă la o viteză maximă de 360 de kilometri pe oră. Un alt factor pozitiv pentru viteza maximă este caroseria maşinii care este construită în întregime din fibră de carbon. Motorul care propulsează maşina este un V8 biturbo de 4,4 litri care este furnizat de Volvo.
    
    Interiorul maşinii nu este foarte extravagant dar oferă condiţii minime de confort la volan, interiorul fiind îmbrăcat în piele alcantara, sistem de navigaţie şi un sistem de control al tracţiunii.

    Preţul maşinii nu a fost comunicat de către oficialii companiei, se ştie doar că maşina a fost comandată deja de 50 de persoane. O altă informaţie care a fost confirmată de oficialii Noble este că maşina este disponibilă în mai multe versiuni de motorizare, un model este cel prezentat aici care dezvoltă 650 de cai putere, o altă versiune de 550 de cai putere şi o ultimă versiune ceva mai leneşă care dezvoltă 450 de cai putere.


    Pe lângă viteza maximă care este o cifră importantă în fişele tehnice ale maşinii, o altă cifră importantă este acceleraţia de la 0 la 100 de kilometri care se face în doar 3 secunde.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu