Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.
  • Un fel de aniversare? - Astăzi este Ziua Națională a României. S-ar spune că intrăm în anul Centenarului. Mulți poate citesc „Centaur” și habar n-au ce urmează. Indiferent, politi...

"Prima rusoaică hibridă"

    Precum spune şi titlul acestui post, ruşii au lansat oficial prima maşină hibridă. Maşina a fost dezvoltată de Yarovit Motors, în colaborare cu Onexim. Autoturismul a primit numele de "YO".
   Maşina foloseşte ca combustibil electricitatea şi benzină, având un consum de 3,5 litri la 100 de kilometri. Maşina atinge o viteză maximă de 130 de kilometri pe oră.
   Milionarul rus Mihail Prokorov a investit în compania ce va dezvolta hibridul şi va produce anual aproximativ 10000 de unităţi o sumă de 200 de milioane de dolari.


   Preţul de vânzare al maşinii nu a fost comunicat, dar sursele de presă locale speculează un preţ ce învârte în jurul sumei de 10000 de dolari, dar până ca modelul să ajungă de serie mai durează ceva timp, aproximativ doi ani, deci până atunci maşina mai poate primi îmbunătăţiri şi pot apărea modificări şi la preţul de vânzare al maşinii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu