Mas Tun s-a mutat

Mas Tun s-a mutat pe mastun.com şi sunteţi aşteptaţi să vizitaţi noul site, acesta nu va fi şters, dar ştirile vor apărea pe noul site.

Dacia Logan electrică

    Dacia Logan propulsată în totalitate de un motor electric a ajuns să fie produsă de o companie cu sediul principal în America, deci ne-au luat-o înainte americanii.
   Maşina este produsă de EnVisionMotor Company, companie cu sediul în Iowa. Această companie produce trei modele care sunt bazate pe Dacia Logan MCV, Logan Pick-up şi Logan Van, ele primind fiecare câte o denumire proprie, mai exact: MCV- Electric Wagon; Pick-up- Electric Truck şi Van- Electric Wagon.
   Modelele au o autonomie de 320 de kilometri şi o viteză maximă de 120 de kilometri pe oră, au o perioadă de garanţie de 3 ani sau 58000 de kilometri, iar bateria are o garanţie 112000 de kilometri.
    Preţul fiecărui model porneşte de undeva de 33000 de mii de euro până la... nu ştiu exact unde, depinde de dotările pe care le doreşte viitorul proprietar al maşinii. Preţul mi se pare cam ridicat, dar cred că investiţia în cumpărarea unei astfel de maşini se amortizează în timp, din cauza lipsei necesităţii cumpărării unui combustibil, oricum nu prea sunt deacord cu maşinile hibride, dar având în vedere că această maşină este bazată pe una românească are ceva în plus în faţa mea, faţă de celelalte maşini hibride care sunt prezente pe piaţă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu